Sunday, 10 October 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 16 / Week 16

Pirteätä syyssunnuntaita! Töiden kanssa menee edelleen ihan liian paljon aikaa, mutta olen taas kuitenkin ehtinyt pistelemäänkin jonkin verran. Ja nyt on ihana, uusi kamera ja kuvatkin sen mukaisia!

Fairy Wishing Well viikko sitten / A week ago:Ja tänä aamuna / And this morning:Kuten kuvien vertailusta näkyy, on tullut vain muutaman piston ryppäitä vähän sinne sun tänne, aukkojen paikkailua.

Pöllö viikko sitten / The owl a week ago:Ja tänä aamuna / And this morning:Jotenkin töiden jälkeen illalla väsyneenä tuntuu helpommalta ottaa tämä työn alle, vaikka ihan samalla tavallahan tuon keijutyönkin voisi ottaa tunniksi-pariksi esille ja tehdä siihen ne muutamat pistot mitä siinä ennen nukkumaanmenoa ehtii/jaksaa.I got the new camera this week, and I totally love it! It takes sharp close-up pictures so easily and without distorting the colours too much. As for the stitching, it's still slow thanks to long hours at work.

1 comment:

Lennu said...

Molemmat edistyy, mikä on pääasia, vaikka et paljon ehtisikään pistelemään! Tai kai se pääasia on se, että ne muutamat pistot saa tehdä ennen nukkumaanmenoa, se on niin rentouttavaa :) Ihania molemmat! Mukavaa syyslomaa!