Thursday, 23 February 2012

Blogger's new word verification - too much trouble?

Tämä kirjoitus tulee nyt vain englanniksi, koska se koskee ainoastaan niitä lukijoita jotka myös kommentoivat blogissani, ja heistä vain aniharva on suomalainen. Ja nämäkin suomalaiset todennäköisesti osaavat sen verran englantia että saavat selvän siitä, mitä alla kysyn.

♥ ♥ ♥

Blogger's new word verification seems to bother a lot of people - the words are too difficult to decipher and having to try several times just to post one comment can be very frustrating. What I'd like to know here is, how many of my readers - especially those readers who also leave me comments - feel that this new word verification, as useful as it is to prevent spam, has made commenting too difficult. Based on the poll results, I might or might not do something to make commenting easier in my blog.

Does Blogger's new word verification make commenting in my blog too difficult for you?This poll will remain open for one week (until the first of March).

3 comments:

Jo who can't think of a clever nickname said...

It won't stop me from commenting but it is darned annoying!
I've disabled it on my blog and will go to "owner approval" if I start getting spam.

Anonymous said...

En kommentoi täällä juurikaan, mutta yleisesti ottaen nykyinen bloggerin sanavahvistus on erittäin huono ja raivostuttavan epäselvä ja sanavahvistuksen poisotto oli yllättävän työlästä (vaihda bloggerin vanhaan ulkoasuun, jotta löydät kommenttien hallinnasta sanavahvistusruksit, poista ruksi ja vaihda takaisin uuteen ulkoasuun). En käytä omissa blogeissani enkä tykkää kommentoida sanavahvistusta vaativia blogeja.

Kate said...

its not too difficult but it is too annoying - I will still comment though.