Friday, 1 August 2008

Kuumeista odotustaTilasin kuvassa näkyvän ristipistoiluun ja muuhun kirjontaan oivan oloisen apuvälineen Stitch Awayn fabric mountin Kanadasta juuri ennen kuin lähdin Lontooseen. Kuljetusajaksi ilmoitettiin 4-6 viikkoa (lentokonekuljetus olisi ollut huomattavasti nopeampi mutta myös huomattavasti kalliimpi), ja tänään on lähetyspäivästä kulunut tasan neljä viikkoa. Jokohan se tulisi ensi viikolla? Tahtoo pistelemään, odottamassa olisi kaksi ihanaa Cross Stitch Centrestä tilattua ristipistotyötä.

Lähettivät paketin muutaman päivän myöhemmin kuin olivat alunperin luvanneet, joten kertoivat laittaneensa pakettiin yllätyslahjoiksi "a couple of free items which we think you will like". Tieto yllätyslahjoista lisää malttamattomuuttani. Ovatkohan ne kirjontakankaita? Ristipisto- tai kanavatyömalleja? Lankoja? Täytyy vielä tässä välissä lisätä, että asiakaspalvelu tuolla Stitch Awayssa on kyllä parasta mitä olen ikinä kohdannut. He jopa kyselivät minulta, millaisille kankaille yleensä kirjon, jotta voivat testata että tuleehan varmasti hyvää jälkeä ennen kuin lähettävät fabric mountin! He sanoivat, että sen pitäisi soveltua kaikenlaiseen kirjontaan kaikenlaisille kankaille, mutta että he haluavat vielä varmistaa että se sopii käytettäväksi juuri niiden kankaiden kanssa, joita minä yleensä käytän. Muutenkin sähköpostiyhteydenpito toimi loistavasti: vastaukset kysymyksiini tulivat parin päivän sisällä, ja viestien sävy oli aina asiantunteva ja ystävällinen. Kymmenen pistettä! :)

Ennen tätä kesää olin tehnyt ristipistoja viimeksi ala-asteella, mutta toukokuussa jostain ihme syystä iski hirveä into alkaa pistelemään. Niinpä ostin marketista pari simppeliä, seiskaveikan paksuisilla villalangoilla isoreikäiselle aida-kankaalle kirjottavaa ristipistojuttua. Nyt ne on molemmat kirjottu, koristetyynynpäällisiksi haluavat, odottavat kangaskaupassa käyntiä ja tyynynpäällisten ompelua.

Olisi luullut, että pistelyinto olisi kahden työn jälkeen laantunut, mutta vielä mitä. Kävi niin, että nälkä kasvoi syödessä, ja tilasin siis kaksi työtä lisää odottamaan. Nämä työt ovat sitten hienompia ja vaativampia kuin ne kaksi edellistä, ja haluan saada niistä täydellisen onnistuneita. Siksi tilasin tuon fabric mountin, ja joudun siis odottamaan sen saapumista ennen kuin voin aloittaa.

Toivottavasti paketti tulee pian, halu nähdä yllätyslahjat ja päästä ristipistoilemaan saa minut todella malttamattomaksi.

1 comment:

Mari said...

Ristipistoilu on kyllä koukuttavaa ja ihanaa! :) Tulehan mukaan Oupsiin, eli Oulun seudun ristipistelijöihin! Ryhmä löytyy Yahoosta http://groups.yahoo.com/group/oupsi/

Meillä on ristipistotapaamisia pari kertaa kuussa, ja siellä viimeistään hurahtaa ristipistoilun maailmaan ihan totaalisesti. Minunkin maailmankuva on suunnattomasti avartunut ristipistoilun osalta sen jälkeen, kun Oupsiin liityin. :)