Wednesday, 1 April 2009

Uusia välineitä - New Gadgets

Tilasin viime viikolla USA:sta uuden ristipistovälineen helpottamaan työskentelyäni, ja tänään sitten tuli postissa lappu, että paketti on saapunut tulliin ja sen voi hakea sieltä. Maksoin paketista postikuluineen yhteensä noin 80 euroa, niin että tullireissu oli odotettavissa ja olin jo suunnitellut, että kunhan lappu tulee, soitan isälle, joka on keskustassa töissä ja omistaa auton, ja sovin hänen kanssaan kyydistä. Kun lappu sitten tuli, en tietenkään malttanut alkaa mitään kyytejä sopimaan vaan paketti oli saatava hetinytpaikalla - tiedättehän, kuinka vaikeaa saapuneen käsityöaiheisen paketin kutsua on vastustaa. Niinpä päätin, että kyllä se paluumatka paketin kanssa onnistuu minulta yksinkin, vaikka lähimmälle bussipysäkille onkin tullista matkaa semmoinen 2 kilometriä, sujautin repun hartioille ja hyppäsin linja-autoon.

Kuljin bussipysäkiltä ruman ja pahalta haisevan teollisuusalueen läpi tulliin, josta löytyi reilut 2 kiloa painava pitkulainen postipaketti. Kannoin sen reppuni avulla kotiin, ja sieltä paljastui tämmöinen paketti (klikkaa kuvaa suuremmaksi jos haluat saada selvää teksteistä paketin päällä):Paketista löytyi puiset osat, ja kokosin niistä tämmöisen telineen (klikkaa kuvaa suuremmaksi jos haluat nähdä jonkin yksityiskohdan selvemmin):


Kuvassa telineen lisäksi suklaata Stockmannin Hulluilta Päiviltä, tällä hetkellä minulla kesken oleva Dalai Laman Avosydämin ja etualalla tämänhetkinen ristipistoprojektini.


Tässä teline sivulta:Kyseessä on American Dream Productsin Tomorrow's Treasures Lap Stand. Maksoihan tuo, mutta nyt on paljon kivempi ja nopeampi tehdä ristipistotöitä, kun on molemmat kädet vapaana. Voi myös olla paljon kivemmassa asennossa kun ei tarvi pidellä kehystä toisessa kädessä. Kehyksen paikkaa ja asentoa telineessä voi säätää omien tarpeiden mukaan. Tälle tulee varmasti paljon käyttöä, to do -listalla on jo:
- häälahja eräälle ystäväparille (aloitan heti kun saan Käsityökorista tilaamani DMC:n muoviset lankapuolat)
- taulu kummitädilleni
- Fairy Wishing Well
- Babysitting
- Iris
- Kindred
- The Druid
- Tree Sprit 1
- Tree Spirit 2
- Wind of Change
Riittää tekemistä moneksi vuodeksi! Ja kun on vielä tuohon päälle neulesuunnitelmia ja pari ihanaa ryijyäkin on mietinnässä, niin ei tule tekemisen puute, vaikka nyt voikin tuon telineen avulla pistellä paljon nopeammin kuin ennen.

Today, I got the Tomorrow's Tresures Lap Stand I ordered from American Dream Products last week. Yay! Now I'll be able to stitch a lot more comfortably and somewhat faster, since I won't have to hold the frame myself anymore.

No comments: