Wednesday 9 December 2009

Enkeli - An Angel

Kiitos kommenteista hääsiunaukseen, ne lämmittävät kovasti mieltä. Ei tunnu siltä että ihan pelkille seinille täällä kirjoittelee.

Tänne tulla tupsahtaa nyt uusi päivitys näin lyhyen ajan sisään edellisestä, mutta tämä on todennäköisesti vain kertaluontoinen anomalia, eikä jää tavaksi. Teen edelleen käsitöitä omaan, verkkaiseen tahtiini eivätkä projektit ole yhtään pienentyneet täällä viime aikoina nähdyistä... Nyt tuli kuitenkin yhtäkkiä akuutti tarve hillitylle, yksinkertaisen kauniille enkelikortille kun erään rakastetun työkaverin isä menehtyi.

Ilmoitin itseni vapaaehtoiseksi pistelemään kortin, vaikka aikataulu olikin tiukka. Tiedon kortin tarpeesta sain viime viikon torstaina, ja kortti piti olla valmiina annettavaksi kello 8 tämän viikon maanantaina. Torstai-iltapäivä kului nettiä selatessa, sopivaa ilmaiseksi tai halavalla ladattavaa mallia etsiessä, ja perjantaina töitten jälkeen soitin Violariumin Lennulle, että voisiko hän tuoda lauantaisiin Oupsi-pikkujouluihin jotain sinisiä pistelykankaita valkattavaksi. Niitä kankaitahan sitten tuli näytille useampaa sorttia, ja sain niistä valikoitua mieleiseni. Pistelin enkelin lauantain aikana loppuun, viimeistelin kortin sunnuntaina ja maanantaina (vapaapäivänä!) heräsin kuudelta kuskaamaan korttia bussikyydillä työpaikalleni. Työkaverit, jotka kortin saajan paremmin tunsivat, sanoivat että on ihan hänen näköisensä kortti. Hyvä että kelpasi, en kerta ole vielä kovin kokenut tiheälle kankaalle yhden yli pistelijä.

Malli: Cross Stitchers Clubin In The Clouds
Lanka: DMC
Kangas: jotain pellavaa Violariumista
Koko: pistelty alue noin 40x40 pistoa





Ylemmässä kuvassa (salamalla olettu) näkyvät värit suunnilleen oikein, mutta alempi kuva (ilman salamaa otettu) on muuten parempi.


A co-worker lost her father a couple of weeks ago, and we wanted to show our sympathy to her. I got the honour of stitching her an angel card. The upper image shows the colours about right, but the lower one is otherwise better.

Pattern: In the Clouds from Cross Stitchers Club
Floss: DMC
Fabric: a linen from Violarium
Size: the stitched area is about 40 stitches wide and 40 stitches high

2 comments:

Lennu said...

Siitähän tuli tosi kaunis enkelikortti! Tuo häälahjaksi tekemäsi taulu on kyllä tosi upea myös. Mukavaa loppuvuotta!

Virpi said...

Hyvää ystävänpäivää!