Sunday 18 July 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 4 / Week 4

Niin se vaan taas viikko vierähti, ja tällä kertaa sainkin aikaan vähän enemmän kuin viime viikolla. Kiitos kannustavista kommenteistanne, on kivaa huomata ettei täällä ihan pelkille seinille kirjoittele. :)

Viikko sitten / A week ago:



Tänä aamuna / This morning:



Pieni pala oksaa puuttuu vielä, ja vaikka se näyttää niin pieneltä että senhän tekaisee hetkessä, niin on sillä pienellä alueella kuitenkin pistoja yli 30:lla eri värisävyllä, että ei sitä silti ihan pienessä hetkessä saa täyteen. Kun olen saanut oksan valmiiksi, siirryn tuonne vasempaan alanurkkaan aloittelemaan toivomuskaivoa. Viikon päästä pitäisi olla ainakin se oksa tehtynä, ehkä toivomuskaivoakin jo vähän aloitettuna.



This week, I got a bit more stitching done than I did last week. In spite of that, there is still a little piece of branch missing - and even though it is just a small area it contains more than 30 colours so completing it will not be quite the piece of cake it might at first seem to be. After the branch is done, I will move on to the lower left corner to start the wishing well. I hope to at least finish the branch by next Sunday, perhaps even make a couple of stitches on the well.

2 comments:

♥ Sari ♥ said...

Tsemppiä pistelyyn! Tuo tulee olemaan valmiina upea työ!!!

Anonymous said...

Ui, kun on pientä pistoa triljoona väriä =) Hyvin edistyy.