Sunday, 25 July 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 5 / Week 5

Kuluneen viikon aikana sain tehtyä sen mitä toivoinkin, eli oksa loppuun ja toivomuskaivo aloitetuksi.

Viikko sitten / A week ago:Tänä aamuna / This morning:Nyt sitten vaan toivomuskaivoa valmiimmaksi.During the past week, I progressed just as I had hoped: I got the branch done and the well started. This week, I'll make more stitches on the well. It shouldn't take me many more weeks to finish this A4-sheet of the pattern! (After that, there are still about twenty-something A4-sheets to go...)

3 comments:

Mari said...

Näistä "ennen ja jälkeen" -kuvista saisi paremman käsityksen, jos pistelty alue olisi kuvattu lähempää. Kun olet ottanut kuvan koko kankaasta, niin näyttää siltä, ettet ole saanut oikeastaan mitään aikaiseksi, vaikka oikeasti pistoja on tullut varmasti hurjasti. :) Yritin klikata noita kuvia suuremmaksikin, mutta ei niistä paljon selvää saa, montako pistoa siihen on ilmestynyt. Ihan vain vinkiksi jatkossa, näitä edistymisiä on nimittäin niin kiva seurata. :)

Lumiruusu said...

Hei Heli!

Ihan uusi blogi minulle (en ole entistä lukenut
kun teen vaan X-pistoja :)
Olet taitava kutoja ja virkkaaja..

Alotin ite bloggaamisen vasta viime tammikuussa,pistellyt olen muutaman vuoden.
Onpas sinulla upea projekti!!! :)
Laita tosiaan kuvaa ihan läheltä niin nähdään yksityiskohdatkin...

virtuaalivalo said...

Kiitti vinkistä teille molemmille, nyt on ensi sunnuntaita varten "ennen"-lähikuva otettu. :) Nyt ihmetyttää, miten en itse hoksannut että ehkä käsityöntekijäpiirejä kiinnostaisivat yksityiskohtaisemmat kuvat... Ja Lumiruusulle tervetuloa seuraamaan tämän valtavan kunnianhimoisen projektini edistymistä! Ensimmäinen HAEDini, ja ainakin vielä nyt intoa ja motivaatiota riittää. :)