Saturday, 27 November 2010

Takaisin elävien kirjoissa

Hiphei,

Viime päivityksestäni onkin jo aikaa. Hautauduin muutamaksi viikoksi työn aiheuttaman stressin ja uupumuksen alle, mutta nyt ollaan jo sen verran pinnalla, että saan lähetettyä itsestäni elonmerkkejä tännekin. Keijuprojekti ei juuri ole edistynyt, mutta olen saanut annettua tämän vuoden Oupsin laajennetun synttärivaihdon viimeisenkin paketin, joten saan vihdoin näyttää teille, mitä lahjottavalleni tänä vuonna pistelin. Lahjottavanani oli Tuula Tutuista Pistoista. Pistelin hänelle seuraavat jutut:

1. KissakoristeOhje/Pattern: http://cross-stitchers-club.com/Couleur-chocolat?id_theme=1000063
Kangas/Fabric: 32-count pellava/linen


2. Un hiver à la montagneOhje/Pattern: Un hiver à la montagne by Couleur d'Etoile
Kangas/Fabric: 28-count evenweave


3. Nuit blancheOhje/Pattern: Nuit blanche by Couleur d'Etoile
Kangas/Fabric: 28-count evenweave


Molemmissa tauluissa on käytetty samaa kangasta, jälkimmäisestä vain otettu kuva paremmalla kameralla, ja siinä väri on enemmän oikein.

Tämä oli ensimmäinen ristipistovaihtoni, ja olen muutenkin tällä alalla vielä niin aloittelija, että kivoja viimeistelytapoja oli vaikea keksiä - siis sellaisia, mitä oikeasti osaisin myös toteuttaa. Tuo kissakoriste oli ensimmäinen tekemäni ristipistotyö, jonka viimeistelin joksikin muuksi kuin tauluksi tai kirjanmerkiksi. Seuraavassa vaihdossa olen sitten jo vähän kokeneempi.Above are pictures of all the stitched things I made for my this year's partner in our local stitching group's annual extended birthday swap. ('Extended' means that instead of just one gift, we sent three, and got to reveal the identity of the sender only in the last one.)

I've been kind of snowed under by work these past few weeks, but now it looks like I'll have the time and energy to stitch again - at least for a while. So stay tuned again for weekly updates!

6 comments:

Lumiruusu said...

Aivan ihania pistelyjä,olet tosi taitava!
Kissakoriste on tietysti musta kiva kun meillä on nuo pitkäkarvaiset kissa-tytöt :)
Kissat on kauniita myös ristipisto-malleissa kun niillä on monia hienoja asentoja.
Yksiväriset pistelyt on aina tyylikkäitä..
Molemmat valkoisella pistellyt taulut tuo ihan mieleen talvi-iltojen siniset hetket..

MariJ said...

Nuo Couleur d'Etoilen pistelyt on aivan ihanan näköisiä siniselle kankaalle tehtyinä! :) Olen tässä itse just tuskaillut yhden aivan ihanan Couleur d'Etoilen mallin kanssa (kaikki kyseisen valmistajan mallit on ihania, lemppareitani!), jota teen luonnonväriselle pellavalle valkoisella langalla, kuten ohjeessa käsketään, ja se ei välttämättä ole kyllä paras väriyhdistelmä. Nuo kaksi mallia, jotka sinäkin olet nyt tehnyt, ovat vielä toivelistallani (melkein kaikki muut Couleur d'Etoilen mallit minulla jo onkin ;) ), ja tässä olen miettinyt, että poistaisinko ne toivelistaltani kokonaan, koska ne eivät näytä niin kauhean hyviltä, kun ne on siinä mallissa pistelty luonnonväriselle pellavalle. Mutta kun nyt näin sinun ihanat versiosi sinisellä pohjalla, niin taitavat ne mallit pysyä sittenkin toivelistallani - tai kohta kenties hyppäävät ostoskoriin - ja joskus tulevaisuudessa pitänee matkia sinua ja tehdä samantyyliset versiot. Talvimalleihin sopiikin sininen pohja tosi hyvin! :)

Lennu said...

Tosi ihania juttuja teit Tuulalle tässä vaihdossa! Mukava oli nähdä eilen :)

Niina said...

Kauniita töitä!

Pirjo V said...

Ihania töitä olet taiteillut!!! Nuo Couleur d´Etoilen mallit ovat omiakin suosikkejani ja tulevat kauniisti esille valitsemallasi kankaalla. Kissakoriste on kiva myös, kissojen ystävä kun itsekin olen.

♥ Sari ♥ said...

Kauniita ovat! (Enkä edelleenkään tajua miten olet jaksanut pistellä kaksi taulua yhden yli tummansiniselle kankaalle...) :D