Monday, 6 December 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 18 / Week 18

Hiphei,

Kiitos ihanista kommenteistanne synttärivaihtokirjoitukseen, omastakin mielestäni tummansininen taustakangas sopii noihin Couleur d'Etoilen talvimalleihin paremmin kuin niiden käyttämä värjäämätön pellava. Teen nuo kaksi talvitaulua joskus vielä itsellenikin, samalla reseptillä eli valkoinen lanka ja yönsininen kangas. Sillä tavalla niihin tulee ihanasti tunnelmaa. :)

Kiirettä on taas pitänyt töissä ja koeviikkokin jo kolkuttelee ovelle, mutta koska pistely on kivaa, olen saanut keijutyötä edistettyä hieman.

Tässä oltiin kuukausi sitten / The fairy project a month ago:Ja tilanne tänään / And today:Oikeastaan kaikki tuo edistys on tapahtunut tämän viikonlopun aikana - aikaisemmin oli liikaa työjuttuja ja vähillä vapaa-ajoillani pistelin Oupsin tämän vuoden synttärivaihdon viimeistä lahjaa. Huomenna on taas töitä, jospa sitä vielä vähän pistelis ennen kuin menee nukkumaan...


Almost all the progress you see here was made this weekend. Before that, I was too busy with work and the birthday swap to stitch this project. Tomorrow's another work day, so I'll be off to stitch a bit before going to bed...

2 comments:

Lumiruusu said...

Keijutyö edistyy vaikka Sinulla on ollut monenlaista kiirettä,niinhän se on että kun on "sormet niin päin käsissä kiinni että on pakko tehdä käsitöitä" niin sen ajan ottaa vaikka mistä..
mulla on tapana liian usein (!) venyttää päivä loppuu päästä ja pistellä myöhään eilenkin oli klo 02.00 kun tajusin mennnä nukkumaan.. :)

Heli said...

Ollaan siis kohtalotovereita, itsellänikin on niin, että "pistelen vielä nämä pistot" ja sitä sitten jatkuu siihen asti ettei silmät enää pysy auki. Siinä on sitten kiva herätä aamulla töihin kello 06:45 kun on valvonut yhteen tai kahteen aamuyöstä.