Wednesday, 12 January 2011

Synttäriä ja Shoppailua / Swapping and Shopping

Oupsin vuoden 2010 synttärivaihdon viimeinen paketti oli odottamassa minua täällä Kauhajoella kun palasin Oulusta joululomalta. Hain sen postista maanantaina töitten jälkeen ja tällaisia ihanuuksia siellä oli:Luistelutaulu, söpö minikuksa-avaimenperä, Atalien silkkinauhaa, sekä upeanpunaista Atalien kirjontalankaa sävyssä "sultane". Taulu ei ole ihan minun tyyliseni, mutta se on taitavasti pistelty ja viimeistelty, joten arvostan sitä silti. Muut jutut tässä paketissa menivätkin sitten ihan nappiin: lanka ja silkkinauha pääsevät takuulla käyttöön johonkin ihanaan yksiväriseen pikkutyöhön! Itse asiassa minulla onkin jo pieni aavistus siitä, mikä se työ saattaisi olla. Paketin lähettäjäksi paljastui sama Tuula, jolle itse pistelin tässä vaihdossa kissoja ja talvimaisemia. Kiitos Tuula!

Päätin, että olen ollut vuonna 2010 niin kilttinä, että voin tilata itselleni jotain joululahjaksi 1-2-3-stitchistä. Tein tilauksen viime viikolla, ja tällainen oli sisältö paketilla, jonka löysin postilaatikostani tänään:LHN:n January ja February -paketti, Winter Whites ja Fa-La-La, sekä CCN:n Snowflake Serenade, ja vielä iso pala 32-count Luganaa (väri Taupe) jolle pistellä näitä ihania talvimalleja. Nyt minäkin saan pisteltyjä talvikoristeita!

Eipä muuta tällä erää, seuraavan kerran nähdään parin viikon päästä keijupäivityksen parissa.In the first picture is the last gift from our local stitching group's 2010 birthday swap. The picture is not quite my style, but it is beautifully stitched and finished. The thread and silk ribbon I already know a use for, I just need to find time a new project to make it happen.

In the second picture is a little Christmas present I ordered for myself from 1-2-3-stitch: 3 LHN winter designs and a CCN winter design, plus some 32-count Lugana fabric to stitch them on. Can't wait to get started!

See you again in a couple of weeks with an update on the fairy project!

1 comment:

♥ Sari ♥ said...

Hyvä, että swappi oli tullut perille. Ja nättihän tuo pistely (ja muutkin) on. :) Ihania ostoksia. :)