Sunday, 30 January 2011

Fairy Wishing Well, Tammikuu 2011 / January 2011

Tässä kuussa olen saanut edistettyä tätä työtä ihan mukavasti, sillä töissä on ollut kirjoitusten lähestymisestä huolimatta kevyt jakso.

Tässä oltiin vielä viime kuun lopussa / At the end of last month:Ja tässä ollaan nyt / And now:Kolmannesta palasta ei enää paljoa puutu!

Muissa asioissa manittakoon, että työpätkääni Kauhajoen lukiossa on nyt jatkettu maaliskuun puoliväliin asti. Sanovat, että todennäköisesti saan olla kesään asti, mutta työsopimusta voidaan aina jatkaa yhdellä kertaa vain niin pitkälle kuin rehtorilla on sairaslomaa (enkunope rehtorin sijaisena ja minä sen enkunopen sijaisena), ja tällä hetkellä hänellä on sitä maaliskuun puoliväliin asti. Katsotaan sitten siinä vaiheessa taas, jatkuuko mulla työt vai tuleeko rehtori takaisin paikallensa ja sitä myöten se sijaistamani enkunope takaisin omalle paikallensa.

Palaillaan keijuasioihin taas kuukauden kuluttua!Just a bit more stitching and I'll have the third sheet of this pattern done! I'll post another update on this project in about a month or so.

1 comment:

Minna said...

Wau ihanaa edistymistä :)