Monday, 14 February 2011

Maailman ihaninta postia / The loveliest mail ever

Sain ristipistoporukkamme laajennetun synttärivaihdon (3 pakettia ja henkilöllisyytensä saa lähettäjä paljastaa vasta viimeisessä) tämän vuoden ensimmäisen paketin torstaina, ja kyllä oli itsekuri koetuksella kun ohjeena oli että saa avata vasta ystävänpäivänä 14.2. Tänään sitten kävin ensin valvomassa A-ruotsin kuullunymmärtämisosion ja sen jälkeen kiirehdin asunnolle avaamaan pakettia. Tänään alkoi koeviikko ja minulla on ollut tässä jaksossa vain kaksi kurssia, joten joinakin päivinä - kuten esim. tänään - pääsen lähtemään töistä jo heti aamuisen kuunteluvalvonnan jälkeen.

Ja mitä kaikkia ihanuuksia tämän vuoden salainen ystäväni olikaan minulle ensimmäiseen pakettiin koonnut / The absolutely wonderful surprise I got from my this year's Secret Pal in our local stitching group's extended birthday swap:


Lystikäs, ihanan oranssi kissakortti, Jardin Privén kissamalli sekä aivan mahdottoman ihana rasia, jossa oli sisällä Mozart-sydämiä (nämä tulevat tarpeeseen englannin kuullunymmärtämisiä korjatessa!) ja käsinvärjättyjä lankoja (Carrie's Creationin Coffee ja Pomme de Pinin Ecureuil en pyjama) aivan täydellisesti minun väreissä. Rakastan syksyisiä, maanläheisiä sävyjä! Näistä langoista tulee vielä jotain aivan erityisen ihanaa!

Tässä vielä lähikuva pistelystä rasian kannessa / A close-up of the stitching on the lid of the box:


Ihana! Kaikki tässä paketissa oli niin tasan tarkkaan minun mieleeni, että olen aivan sanaton. Kiitos, kiitos, kiitos! ♥

Viime viikolla sain myös 123stitch.comin viimeisimmän tilaukseni, jossa oli langat itselleni joululahjaksi ostamiini aikaisemmin esittelemiini talviaiheisiin ristipistomalleihin ja niiden lisäksi tämä aivan ihana Blue Ribbon Designsin malli / I ordered this Blue Ribbon Designs design from 123stitch.com and got it last week:


En ole aikaisemmin tutustunut Blue Ribbon Designsin malleihin, mutta tämä oli tilattava heti kun sen näin: syksyn lehtiä ja auringonkukkia ja ihanat värit. Samalla toivelistalle pääsivät Afraid of the Dark ja Black Cats & Flying Bats. Mutta vielä ei saa aloittaa uutta syysjuttua vaikka tämmöistä ihanaa löytyikin! Ensin on tehtävä valmiiksi Prairie Schoolerin "J is for Jack-o´-Lantern", sitten pari talvikoristetta ja sitten vasta niitä syysjuttuja taas. Suunnitelmissa on pysyttävä ainakin jonkin verran, muuten on vaarana ettei mitään valmistu kun koko ajan löytyy uusia ihanuuksia joita tekee mieli heti aloittaa.

Nyt vihreätä appelsiini-mansikkateetä ja Prairie Schooleria kehiin kera Relic Hunterin! Nähdään taas maaliskuun alkupäivinä keijupäivityksen parissa!
I've received some lovely mail recently.

First, I was absolutely spoiled by my this year's Secret Pal from our local stitching group. Just look at all the lovely things she sent me! Everything I got in that package is so lovely that I'm totally speechless with delight.

Second, my most recent order from 123stitch.com came in. In that package was, among other things, the beautiful Blue Ribbon Designs pattern you can see in the third picture. I can't wait to get to stitch it, but I'll have to be patient for a while and stitch some other things from my to-do list first. If I don't keep things in some kind of order, nothing will ever get done.

5 comments:

MS said...

Oh, hienon paketin sait. :)

Ulla said...

Olipas kiva lahja! Ostamasi malli on hieno. Mulla on hamstrattuna kaksi saman firman tekemaa mallia, mutta en ole vielä niitä ehtinyt pistelemään.

♥ Sari ♥ said...

:) Ihana paketti!!! :)

Lennu said...

Ihanan paketin sait, söpöjä kissoja kaikki! Blue Ribbon Designsin mallit on ihania, heillä on tosi kivoja ilmaisia joulumallejakin, oletko ne löytänyt?

Heli said...

Juu, piti heti googlettaa Blue Ribbon Designsin kotisivu esiin kun hoksasin ne pari niitten mallia 123stitchissa. Sieltä "Freebie"-kohdasta niitä löytyi.