Saturday, 4 June 2011

Fairy Wishing Well, Toukokuu 2011 / May 2011

Tässä oltiin huhtikuun lopussa / At the end of April:


Ja tähän ollaan nyt päästy / And at the end of May:


Ei pitäisi mennä enää ihan kauhean kauaa, ennen kuin ensimmäinen rivi on valmis! Sitten enää neljä ja puoli riviä jäljellä... Nyt on sellainen olo, että ei tässä mitään uusia HAEDeja aloiteta, tää on saatava valmiiksi ja seinälle! Metsätaustaa on toki vähän tylsä pistellä, mutta rivin lopun häämöttäminen motivoi. Ja seuraavan rivin alussa ei pelkkää taustaa olekaan enää kuin yksi pala, sen jälkeen pääsee jatkamaan kaivon päätyä ja keijua. Kuvassa muuten näkyvät nyt keijun molemmat siivenkärjet. Seuraavalla rivillä - eli varmaan joskus vuoden päästä - saadaan keijulle tukkaa ja enemmän siipiä näkyviin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

It shouldn't be very long now until the first row is finished! After that, I'll still have four and a half rows to go... I think I will not start another HAED yet, the will to finish this and see it on my wall is too strong. Till next time, perhaps then I will have a finished row to show you!

2 comments:

Anonymous said...

Beautiful work on your fairy! I'm sure you will be able to finish the first row soon and that it will be wonderful :)
Looking forward to see it!

Joanne P said...

Returning the following!
I'm so pleased to see you blog in English as well as Finnish. Finnish is yet another language I do not speak. Your English is excellent too, your students are very lucky to be taught by such an expert!
How long have you been stitching this HAED? I do like them but they seem to take forever to stitch!