Friday, 3 June 2011

Oupsin synttärivaihto 2011, laajennettu versio, osa 2 / Oupsi birthday exchange 2011, extended edition, part 2

Tällaisen ihanan paketin sain salaiselta lahjojaltani Oupsin tämän vuoden laajennetun synttärivaihdon nimipäiväyllätyksenä / I got this wonderful gift from my secret pal as the second gift in our local stitching group's extended birthday exchange this year:


Tuo suklaa oli minulle ihan uusi tuttavuus, ei ole Kauhajoella ainakaan vielä kaupoissa näkynyt. Tähän mennessä olen kuitenkin jo maistellut sitä, ja hyvää on vaikkei suosikkilistalleni ylläkään. Marabout ja Fazerit on aina hyviä, paitsi jos niissä on sisällä jotain kamalaa kuten esim. marsipaania. Kortti on söpö ja ihanan pirteä, just hyvä melkein kesälomalla olevalle opettajalle (yksi koepino tuli tänään vielä korjattavaksi, huomenna juhlat, sitten takaisin Ouluun muuton järjestelyä, lauantaina 11.6. muutto, ja sitten loma). Kissanmallista neulavahtia (onhan tää neulavahti, ainakin siellä on toisella puolella pikkumagneetti?) en ole vielä testannut, mutta tosi hyvin käy koristeesta työpöydälläni. Kirjanmerkki on ihku, tykkään tuosta kortti- ja kirjanmerkkisarjasta ihan älyttömästi, siinä on niin kertakaikkiaan minun oloisia ajatelmia (mutta ne on muotoiltu kauniimmin kuin itse osaisin). Ja tuo pistelyllä koristettu muistikirja, voi että, ihan mielettömän kaunis ja harmoninen kokonaisuus, ihana auringonkukka ja viimeistely ja kaikki, tätä en kyllä raaski ottaa käyttöön vaan laitan jonnekin koristeeksi. Kiitos, kiitos ihan tuhannesti, salainen synttäriyllättäjäni, tämä paketti oli aivan ihana saada!

Finnish only this time. Basically just rambling on about how happy I am with this gift I got from my secret pal.

3 comments:

MariJ said...

Hih, hassua miten ihmisillä on erilaiset makumieltymykset - mun lemppariani on nimenomaan marsipaani! :) Huomenna kuorrutan esikoisen synttärikakun marsipaanilla, olen ostanut sitä vaivaisen kilon, mahtaakohan riittää? ;) Kookos on toinen herkkuni, molemmat tietysti suklaaseen yhdistettynä parhaimmillaan. Tuota mangosuklaatakin olen maistanut, sitä olen nähnyt tosin myynnissä vain yhdessä kaupassa Oulun seudulla joskus alkuvuodesta.

Piti muuten oikein tarkistaa, että eikös Helin päivä ollut jo talvella, kun meinasin toivotella sulle hyvää nimipäivää. :) Mutta toivotellaan sitten vaikka hyvää kesälomaa!

Lennu said...

Ihanan vaihdon sait, tosi kaunis on tuo pistely ja muutenkin hieno vaihto! Juu marsipaani on namia :)

♥ Sari ♥ said...

Onpa kaunis tuo pistely, ja muutenkin ihana vaihto! :)