Monday, 8 December 2008

Kirjanmerkkejä - Bookmarks

No mitäs täällä on sitten tehty, kun on koko syksyn ollut ihan hiljaista? Gradua, gradua ja lisää gradua, mutta myös erittäin myöhästynyt häälahja ystäväparille ja kaksi kirjanmerkkiä. Häälahjan pääsen esittelemään vasta, kun olen saanut sen annettua sitten joskus kun nähdään. Haluan sen olevan yllätys! Kirjanmerkit puolestaan voin esitellä jo nyt, ne olen jo antanut kiitoslahjoiksi graduohjaajilleni (eivätkä he sitäpaitsi lue blogiani).

Tilasin kirjanmerkkipistelypakkaukset Cross Stitch Centrestä, beigetaustainen on Damask Rose ja vihreätaustainen Celtic Jewel. Nämä oli mukava tehdä, mutta alkoi kyllä haluttaa isompaa työtä. Nyt ei vielä saa sellaista kuitenkaan aloittaa, koska ensin on tehtävä valmiiksi anopille aloitettu valkoinen pitsiliina (se ihana lumitähtiliina Kauneimmat Käsityöt -lehden marraskuun numerosta). Mutta tässä ne kirjanmerkit (kuvaa voi klikata isommaksi):


After the long silence, I am very happy to announce that I have completed my thesis! The project took a lot of my time and energy this autumn, but in addition to it, I have also managed to complete a few crafting projects: one Secret (to be revealed as soon as I have given it to the recipient) and two bookmarks (displayed in the image above, you can click on it to view it in a larger size).

The bookmarks were nice and quite easy to stitch, I made them as little thank-you gifts for my thesis instructors. I bought the bookmark kits from Cross Stitch Centre, the one with the beige back is the Damask Rose, the other with the green back is the Celtic Jewel. The very first bookmarks I have ever stitched! I especially love the rose, can't wait to try it in different colours.

3 comments:

Mari said...

Sinun häälahjasi ystävillesi tuskin on vielä pahastikaan myöhässä, jos vertaa siihen, että meillä oli lauantaina 9-vuotishääpäivä, emmekä ole vieläkään saaneet häälahjaa, jonka isäni puolen sukulaiset ostivat silloin 9 v sitten kimpassa ja se on odottanut milloin kenekin sukulaisen nurkassa, että antavat sitten, kun meitä näkevät. No, kun olemme jotakuta sitten nähneet, niin se lahja on tietysti aina ollut jonkun muun hoteissa sillä hetkellä. :D Mutta huhujen mukaan sellainen lahja on meitä odottamassa jossain... ;) Niin ja me kun menimme ihan vain pienessä piirissä naimisiin, niin siksi suku ei ollut h-hetkellä sitä lahjaa ojentamassa, mutta halusivat kuitenkin vissiin muistaa. Että sen lahjan kohdalla voi kohta jo alkaa puhua siitä, että se on hivenen myöhästynyt, jos nyt koskaan sitä itsellemme saammekaan. :D

Hienoja kirjanmerkkejä! :) Ja mukavaa joulun odotusta sinulle! :)

Mari said...

Hyvää joulun aikaa sinulle! :)

Mari said...

Hei, kiitos kivasta kommentista blogissani! :) Mukava, jos tykkäät! Ja hyvää uutta vuotta sinulle!

(heh, tää onkin näemmä jo kolmas kommentti minulta sinulle tähän samaan postaukseen... käykö sinun blogiasi muut lukemassa? ;) )