Sunday, 8 August 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 7 / Week 7

Kuluneella viikolla en saanut pisteltyä niin paljoa kuin olisin halunnut. Välillä vaivasi kuumuus ja sitten tuli tehtyä muutakin... Tässä nyt kuitenkin edistyskuvat.

Viikko sitten / A week ago:Tänä aamuna / This morning:Alkavan viikon aikana olisi tavoitteena saada tämä pala valmiiksi! Saapa nähdä, onnistuuko...

Tilasin muutaman Prairie Schoolerin mallin / I ordered a few charts from Prairie Schooler:Viime viikon perjantaina hoksasin, että Prairie Schoolerin When Witches Go Riding -malli on lopetettu, tai ainakaan sitä ei enää löydy mistään kaupoista ja niissä missä se vielä on listoilla lukee sen kohdalla "Out of print". Minulla on tuolle mallille suunnitelmia, mutten ollut tilannut sitä vielä kun en ihan vielä ehdi noita suunnitelmia toteuttamaan. Halusin kuitenki ehdottomasti tämän mallin saada, joten ei muuta kun ebaysta tilaamaan. Ja sieltähän se noin kahdellatoista eurolla lähti, ja muutamassa päivässä tuli. Nyt mulla siis on se, ja suunnittelemaani kokonaisuutta varten pitää enää ostaa Prairie Schoolerin uusi Halloween-malli, Sweeping Cobwebs. No siinä kun niitä Prairie Schoolerin malleja eri nettikaupoissa selailin, päätin tilata mallit toistakin Prairie Schooleriin liittyvää suunnitelmaani varten, ja niipä 1-2-3 Stitchistä lähti tulemaan aakkosia: d-e-f, j-k-l, m-n-o, s-t-u ja y-&-z. Tulivat tämän viikon torstaina.

Yksi noista malleista on jo työn alla / One of those charts is already a WIP:Perjantaina miettiessäni minkä työn ottaisin mukaan Oupsin tapaamiseen (keijutyö on liian iso) minulla välähti, että nämä Prairie Schoolerin aakkosethan ovat hyvin mukaanotettavia, kun sisältävät vain vähän yli kymmenen värisävyä ja ovat melko pieniä. Äkkiä piti sitten tilata Violariumista langat (minulta puuttui yhdeksän tarvittavaa sävyä) ja kangasta (ihanaista Flobaa, jonka maanläheisyys sopii näihin malleihin aivan täydellisesti) ja kysäistä Lennulta että voisiko tilauksen saada seuraavan päivän Oupsi-tapaamiseen toimitettuna. Onnistui, ja pääsin eilen aloittamaan yhtä noista aakkosista. Tässä vaiheessa muistuttaa lähinnä ananasta...

Ostin pari ranskankielistä ristipistolehteä / I bought a couple of French cross stitch magazines:Lennulla oli näitä mukanaan eilisessä Oupsin tapaamisessa, ja minähän tietysti selailin mielenkiinnolla ihan niin kuin muutkin, ja päädyin jopa minulle hyvin epätyypillisesti ostamaan. Yleensä en löydä ristipistolehdistä mitään tarpeeksi kivaa, mutta noissa kahdessa lehdessä oli muutama aivan ihana ohje. Näitä lehtiä ei vielä löydy Violariumin nettisivuilta, mutta eiköhän Lennu ne sinne lisää kunhan lomaltansa palaa.

Pari makupalaa noiden kahden lehden sisällöstä / A couple of teasers about what's in those two magazines I bought:Ihania, ihania malleja, ja artikkeleja lukiessa pääsen harjoittamaan melko ruostunutta ranskantaitoani.

Eilisessä Oupsi-tapaamisessa Oupsin Village Round Robin -projektissa mukana olleet saivat vihdoin työnsä takaisin itselleen. Ideana oli, että jokainen työ kiertää jokaisella projektin osanottajalla, ja jokainen pistelee jokaiseen työhön yhden talon. Olisin itsekin halunnut tähän mukaan, mutta liityin Oupsiin liian myöhään - tämä projekti oli silloin jo menossa. Tässä kuitenkin Oupsin Village RR -satoa, voitte uskoa että olisin halunnut itselleni jokaisen näistä.

Oupsin valmistunut Village RR / Oupsi Village RR completed:

This week, I didn't get as much stitching done as I would have liked to. At times it was the heat that got in the way, at other times it was life. During the coming week, I intend to get this 80x100 piece of the chart done. We'll see if I can actually do it or if something gets in the way again.

I bought a few Prairie Schooler charts during the week and started stitching one yesterday. What I've stitched so far kind of brings to mind a pineapple.

I also bought some French cross stitch magazines that have some beautiful designs in them, can't wait to start stitching!

Our local cross stitch group has had a Village RR going for some time, and now it's finally finished. In the final photo is a collage of all the houses stitched.

1 comment:

Lennu said...

Hienosti edistyy HAED, mukava seurata! Paljon ehdit jo pistellä tuota Prairie Schooleria, ihania malleja ovat kyllä. Tuo uusi ranskalainen lehti on kiva tuttavuus, sieltä heti nousi monta mallia mitkä haluan pistellä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!