Sunday, 22 August 2010

Fairy Wishing Well, Viikko 9 / Week 9

Taas olisi aika vähän raportoida kuluneen viikon käsityökuulumisia. En ehtinyt pistelemään ihan niin paljoa kuin olisin halunnut, koska minulla on myös meneillään yksi korttiprojekti: askartelen kortin jokaiselle sellaisen haluavalle Pohjankartanon yläasteen opettajalle kiitokseksi viime lukuvuodesta. Kyselin keväällä, olisiko tällaisessa mitään ideaa, ja kolmisenkymmentä opettajaa siitä innostui. Noin 15 korttia tein toukokuussa ja nyt on loput 15 työn alla. Kortit ovat sellaisia 3D-kortteja, joissa kuva koostuu monesta kerroksesta niin että siihen tulee hieman syvyyttä. Kuvat ovat kaikki Le Suh -merkkisistä 3D-arkkivihkoista, tilattu keväällä Kirjokkaasta.

Kuluneen viikon aikana sain aikaiseksi kuusi korttia, mm. nämä / I made some cards during the past week :Kolmiulotteisuus ei kuvissa juuri näy, mutta luonnossa nämä ovat oikein kivannäköisiä kun esim. "tausta" on selvästi kuvassa olevien hahmojen takana/alla.

Mutta tuli sitä jonkin verran pisteltyäkin:

Keijutyö viikko sitten / The Fairy project a week ago:Ja tänä aamuna / And this morning:Pöllö sai pään, pyrstön ja jalat / The owl got a head, some tail feathers and feet:Seuraavaksi sitten pöllölle oksa, josta pitää kiinni ettei tarvi ilmassa istuskella. Keijutyössä päästään kohta siihen kaivon päädyn koristeeseen. Ja korttiprojektissa vielä yhdeksän jäljellä.During the past week, I didn't get as much stitching done as I would have liked. Still, the owl now has all of its parts and actually looks like an owl rather than a pineapple, and the fairy project too has a few more stitches than it did a week ago. Next week, I'll stitch the owl something to perch on.

2 comments:

Utupuu said...

Huh! Tuosta keijutyöstä on selvästi tulossa aivan upea...

Lennu said...

Hieno pöllö! Keijukin edistyy hienosti jälleen kerran :)